De eerste stap

naar verandering

is zo gemaakt. 

INNOVATE TRAJECT

Staan jullie op het punt een belangrijke stap te nemen om binnen de organisatie te innoveren en vernieuwen? Staat bijvoorbeeld een certificering met betrekking tot duurzaamheid hoog op de agenda? Of willen jullie digitaliseren en weten welke proptech innovatie het beste past bij jullie?

We Handle.

Handle begeleidt jullie strategisch in dit proces en zorgt voor een efficiënte aanpak en workflow binnen de organisatie. 

Wat kunnen jullie verwachten tijdens dit traject.

Stap 1.

In deze fase creëren we inzicht in het huidige beleid en de procedures. Vanuit hier vormen we een nieuw kader, lichten we de organisatie en de stukken door

Stap 2.

In deze fase stemmen we samen de nieuwe richting af. Waar komt de focus op te liggen? Is het commercieel, technisch of administratief? Gaat het vraagstuk over innoveren of digitaliseren?

Stap 3.

In deze fase brengen we de optimalisaties in kaart en worden deze gepresenteerd aan de organisatie

Stap 4.

In deze fase wordt het strategisch plan aangescherpt en uitgerold in overleg door de organisatie zelf of met ondersteuning van Handle.

3 maanden Innovate Traject

- intake op locatie

- uitgebreid onderzoek

- presentatie op locatie

- strategie en plan van aanpak

Investering: 2.100 euro ex BTW

Hoen logo.png

Rob Smits, Algemeen directeur

"Dank voor je geleverde werk en inzet. Jij hebt de afgelopen maanden e.e.a. pragmatisch overgenomen en bent de motor geweest in onze certificering. Je hebt een zachte dwang, maar bent snel en oplossingsgericht. Je hebt je Hoen naar het goede resultaat geduwd."

Martin.jfif

Martin Friedrich, Commercieel directeur

"Ik heb Jessica leren kennen als een bevlogen consultant met veel passie en kennis op gebied van consultancy en vastgoed. Ze kijkt breder dan alleen de implementatie van de interne processen."