Life is too short

for bad coffee.

(L)EASE pakket

Ben je een ondernemer en sta je op het punt een pand te huren voor je bedrijf en een huurovereenkomst aan te gaan? Of heb je een huurcontract lopen voor je vintagewinkel, co-workspace of koffietentje en wil je hier kritisch naar laten kijken? Net als je juridische en financiële zaken wil je ook dat je contract goed geregeld is en zit je niet op verrassingen te wachten. Toch?

We Handle.

Een huurovereenkomst aangaan doe je niet zomaar. En dan hebben we nog niet eens over het onderhouden, openbreken of beëindigen van een huurcontract. Vaak gaat het niet in alle gevallen zoals je gehoopt had. Heb je wellicht dingen over het hoofd gezien of er niet alles uitgehaald wat erin zat? Vaak komt dit omdat er niet voldoende kennis is over de inhoud van het contract en wat er mogelijk is. Of er is niet voldoende tijd, omdat er in je bedrijf van alles speelt. Herkenbaar? 

Jij bent goed in je vak als ondernemer. Ik ben goed in het beoordelen van huurovereenkomsten. Als vastgoedstrateeg help ik je graag om dit proces voor je uit handen te nemen. Zodat jij je kunt focussen op je business en ik ervoor zorg dat je er het maximale uit haalt. 

(L)EASE pakket

Met dit pakket help ik jou met:

L = locatie bekijken bij oplevering

E = eindonderhandeling bij nieuw of bestaand contract

A = aanspreekpunt voor vastgoedeigenaar

S =  specifieker contractbeoordeling en verduurzaming

E = efficiënte afronding van het contract

Investering: 550 euro ex BTW