Dit manifest wilde ik schrijven als aanvulling op het verhaal 'OVER' Handle, om aan te geven wat de achterliggende motivatie is voor het starten van Handle. 

Mijn belangrijkste drijfveer is vrijheid. Wanneer ik vrij ben kom ik op nieuwe ideeën, kan ik een stap extra zetten en zoek ik anderen op. Vrijheid zie ik terug in hoe ik werk, maar ook waar ik werk. Het idee van overal ter wereld kunnen werken via co-workings biedt eindeloze mogelijkheden en in 2019 heb ik de kans gehad om enkele weken in Singapore kunnen te kunnen werken. Dit heeft mij veel inspiratie en motivatie gegeven om die vrijheid van kunnen werken waar je wilt uit te bouwen.

 

De ontwikkelingen met Corona hebben laten zien hoe klein onze wereld is en hoezeer wij allemaal verbonden zijn met elkaar. Het kunnen werken op afstand en waar je wilt is hierdoor in een stroomversnelling gekomen. Jouw 'community' en je verbonden voelen met de mensen waar je op kan bouwen is meer voorop komen te staan.

Ik wil er niet alleen aan werken, maar dit samen met met mensen doen met dezelfde 'mindset'.  We moeten slimmer met de wereld om gaan, met de steeds meer beperkte ruimte die wij hebben. Nog belangrijker is voor mij om via Handle met mensen in contact te komen die mij inspireren en waarmee ik samen kan werken aan projecten die het verschil maken. 

Handle is voor mij het middel om op zoek te gaan naar de manier hoe ik kan bijdragen aan het vernieuwen en verduurzamen van de gebouwde omgeving.